Affiche Rock Herk compleet

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder werd bekend gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met enkele headliners van formaat. Niemand minder dan het Britse duo Blood Red Shoes en de Belgische elektronicahelden van The Subs zullen op vrijdag, elk op hun eigen manier, het feest compleet maken. Ook bands als Eagulls en Comeback Kid brengen Rock Herk in de laatste rechte lijn.

Op het hoofdpodium treden het Britse Eagulls, The Sha-La-Lee’s, Wallace Vanborn en El Yunque aan. Het programma wordt verder aangevuld met een stevige injectie drum ‘n’ bass in de vorm van internationale toppers TC, DJ Marky ft SP:MC, The Panacea en lokale helden M&T ft MC Mota. Dj-duo The Whatevers houden op zaterdag het feest aan de gang tot diep in de nacht.

In de Club is er plaats voor stevige muziek. Niemand minder dan de Canadese hardcoreband Comeback Kid is op zaterdag de headliner van het tweede podium. Twee jaar na hun eerste passage zakt ook splinterbom Raketkanon opnieuw af naar Herk-de-Stad. Verder biedt het tweede podium plaats aan de Britse hardcorebands Landscapes en Napoleon. Met Evil Invaders heeft de Belgische metal een nieuw en fris gezicht en dat komen ze exclusief voor Limburg tonen op Rock Herk. Nog meer Belgisch geweld: ook Bear, Maze, Wolves Scream en White Jazz, herrezen uit de as van Rise and Fall, treden op in de Club.

Afgelopen weekend vond in Café Café te Hasselt de tweede editie plaats van Fresh Blood, het rockconcours van Rock Herk. Het niveau lag bijzonder hoog en dat resulteerde in twee fantastische winnaars. Teen Creeps, een indierockband uit Gent, kreeg de eerste prijs van de jury. Psychonaut, stonerrock uit Mechelen, sleepte de publieksprijs in de wacht. Beide bands bezorgden zichzelf op die manier een plek op het podium van Rock Herk 2015.

Rock Herk vindt plaats op 17 en 18 juli aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad met o.a. Helmet, Slowdive, Meuris, Baths en BRNS. Info en tickets: www.rockherk.be.

http://www.rockherk.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Blood Red Shoes

Blood Red Shoes

Blood Red Shoes

Blood Red Shoes :: Het is zo verdomd moeilijk om in deze band te zitten

Dat de klad erin zat, na tien jaar onafgebroken...

Blood Red Shoes :: Get Tragic

“Dat we elkaar haatten is misschien zwaar uitgedrukt, maar...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in