Dour Festival feest met 2manydjs en Jungle

Dour Festival viert met veel trompetgeschal en feestgedruis het feit dat Bergen Europese Culturele Hoofdstad is in 2015. Dat doen ze met een extra festivaldag op woensdag 15 juli en optredens van o.a. 2manydjs (dj set) en Jungle.

Dour Festival en Mons2015 stellen je een groot feest voor in het teken van Cultuur, Jeugd en Europa. Dat feest vindt plaats op woensdag 15 juli, de extra festivaldag met zopas aangekondigde optredens van 2manydjs (dj set), SBTRKT, Jungle en La Smala. Deze extra avond is gratis voor zij die een ticket voor het festival hebben gekocht. Aparte tickets voor woensdagavond zijn te koop voor slechts 25 euro.

Raw District en DC Salas.

De laatste 30 namen voor het festival worden in mei aangekondigd.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Santigold, Starflam, The Drums, Rival Sons, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes, Lauryn Hill, Circa Waves, The Wombats, CocoRosie, Palma Violets en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

http://www.dourfestival.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Pukkelpop lost affiche met Slipknot, Arctic Monkeys, Tame Impala en Cypress Hill

Het Pukkelpopfestival, dat plaatsvindt van 18 augustus tot en...

Jungle :: “Het voelt alsof we het deksel van de pot hebben gelaten”

Persbericht ter onmiddellijke verspreiding: er mag weer gedanst worden....

Jungle :: Talk About It

De voormalige koele kikkers van Jungle zetten met het...

Jungle

Jungle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in