Emmure en Obliterations geven verstek voor Groezrock

Groezrock kampt op minder dan twee weken voor zijn start met enkele annulaties. Emmure annuleert zijn hele EU/UK tour en ook Obliterations ziet zich genoodzaakt eenzelfde tournee af te blazen. Zij worden vervangen door respectievelijk The Acacia Strain en Angel Du$t.

Groezrock vindt plaats op 1 en 2 mei in Meerhout en krijgt onder meer Social Distortion, Refused, Pennywise, Lagwagon, Millencolin, The Real McKenzies, No Turning Back, Good Riddance en Throwdown over de vloer. Alle info: www.groezrock.be.

http://www.groezrock.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in