Elisa Waut maakt comeback

Het Belgische Starman Records deelt met trots de terugkeer van Elisa Waut mee. Na een break van zeventien jaar is het trio nu terug met hun nieuwe album Portraits and Landscapes,dat uitkomt op 27 april.

Elisa Waut, het trio dat bestaat uit Elsje Helewaut, Hans Helewaut en Chery Derycke won in 1984 Humo’s Rock Rally. Ze brachten zes succesvolle albums uit,met daarboven nog eens vijftien singles waaronder “Four Times More”. Toch stierf Elisa Waut rond 1998 een stille dood.

De hoog-sensitieve aanleg van zangeres Elsje Helewaut was de trigger die haar opnieuw aan het schrijven en zingen kreeg. Samen met Chery schreef ze tal van nieuwe songs. Ook Hans voelde zich geroepen en vervoegt het duo met zijn filmische arrangementen. Eerder dit jaar was er al de eerste single “Blossom”, als voorbode van het nieuwe album. Op 18 april komt de single “Portrait” uit. Meer over het nieuwe album is nog niet geweten.

”Blossom” kan je hier beluisteren:

Starman

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in