47 Nieuwe namen bij Dour Festival

Dour Festival bevestigde gisteren de komst van Ms. Lauryn Hill en beloofde later op de dag met nog meer namen op de proppen te komen. Uiteindelijk heeft het festival liefst 47 bijkomende acts toegevoegd aan de line-up.

De volledige lijst nieuwe bevestigingen vind je hieronder:

Youssoupha, Big Freedia, J Rocc, Your Old Droog, Pendulum dj set, Dj Fresh, Noisia, Calyx & Teebee feat. LX One, Joe Ford en The Prototypes feat. MC Felon, Dope D.O.D., Carnage, Vandal, Little Big, The Wombats, Mø, Carl Barât and The Jackals, Sunn O))), Drenge, Circa Waves, Unknown Mortal Orchestra, Palma Violets, CocoRosie, Timber Timbre, Isaac Delusion, Moon Duo, Nicolas Michaux, Raketkanon, Rangleklods, Marcel Dettmann, Rødhåd, Recondite, Joris Delacroix dj set, Alesia, Joachim Pastor et Claude (aka Fulgeance) live, George FitzGerald, Evian Christ, FKJ, Kiasmos, Dream Koala, Superpoze live, Seven Davis Jr, The Geek x Vrv, Batida, Alo Wala en Fatima & The Eglo.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

http://www.dourfestival.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Circa Waves en Typhoon naar Best Kept Secret

Nog 37 dagen en de derde editie van Best...

Debuutalbum Circa Waves in de maak

In maart volgend jaar pakt Circa Waves uit met...

Circa Waves

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in