Elefant geboren

In Gent is een nieuwe kraut/sludge/surfband geboren met leden van The Van Jets, Future Old People Are Wizards en The Antler King.

Het kind heeft de naam Elefant meegekregen en de gelukkige ouders zijn Wolf Vanwymeersch (gitarist bij The Van Jets), Mario Govaert (The Future Dead), Maarten Flamand (The Antler King en veel andere bands) en Stijn Vanmarsenille (Future Old People Are Wizards, Drums Are For Parades). De nieuwe band wordt door Vanmarsenille omschreven als “surf/kraut/sludge/soundtrack/oosters/nachtwinkel”. Op de Facebookpagina lezen we verder “instrumentale surfrock met Oosterse vibes en krautbeats” en “Neu! meets Slacktone meets Diamanda Galas meets Mykki Blanco meets Morbid Angel”. Dat belooft!

U kan de boreling vanavond voor het eerst aanschouwen op Rock am küche in Gent. Bezoekjes zijn ook mogelijk op 27 maart in café Boom Boom in de Gentse Overpoortstraat, op 4 april op Karma Hotel in Oostende en op 3 mei in de Charlatan.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in