Affiche TW Classic compleet met Texas en The Scabs

De affiche van TW Classic 2015 is volledig. Robbie Williams, Faithless en Anouk hadden hun komst naar het dagfestival in Werchter eerder al bevestigd. Met de toevoegingen van The Scabs, Anastacia en Texas is het plaatje nu helemaal rond.

The Scabs openen TW Classic 2015. Al voor de 3de keer zijn ze van de partij op het festival. Voor de eerste keer doen ze dat met een nieuw album onder de arm. Anastacia komt voor de eerste keer naar het festival. De kleine dame met geweldige stem brengt haar hitgevoelige, efficiënte combinatie van soul, pop en rock naar Werchter. Texas is jarig. De Schotse groep bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd. Deze zomer trekken frontvrouw Sharleen Spiteri en haar mannen naar buiten. Voor de vijfde keer komen ze naar het Festivalpark. Drie keer sierden ze de affiche van Rock Werchter (1989/1999/2000). In 2011 stonden ze voor het eerst op TW Classic. Nog meer fijn weerzien wordt het met Anouk. Geen zangeres is ooit zo succesvol geweest in de Lage Landen. Headliner van TW Classic 2015 is Robbie Williams. De Brit brengt een set op festivalmaat. Robbie Williams is een meester-entertainer, een geboren showman die maar al te graag met zijn publiek dolt. En dan is het tijd voor een afsluitend dansje, voor groot feest. Faithless viert zijn 20ste verjaardag en vindt dat een mooie aanleiding om weer tot leven te komen. Ze sluiten TW Classic 2015 feestelijk af.

Info en tickets: www.twclassic.be.

http://www.twclassic.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Rock Zottegem komt met Texas, dEUS en Triggerfinger

Joost mag het weten, en de rest van de...

Texas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in