Nieuwe pakjes onder de Groezrock-kerstboom

De lading pakjes onder de kerstboom van Groezrock wordt stilaan indrukwekkend. Waar het festival recent nog uitpakte met klinkende namen als Social Distortion, Lagwagon en Millencolin, komen daar nu een zestiental namen bij waaronder The Real McKenzies, No Turning Back, Good Riddance en Throwdown.

Nieuw op de affiche zijn Beach Slang, Ceremony, Cold World, Counterpunch, Feed The Rhino, Good Riddance, Masked Intruder, Mineral, No Turning Back, Obey The Brave, Off!, The Early November, The Hell, The Hotelier, The Real McKenzies en Throwdown.

Groezrock vindt plaats op 1 en 2 mei in Meerhout. Alle info: www.groezrock.be.

http://www.groezrock.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in