Nieuwe namen voor verjaardagsaffiche Graspop

Twee weken geleden kondigde Graspop Metal Meeting de eerste 47 namen aan voor zijn 20ste verjaardag. Vandaag is het lijstje weer wat langer geworden met maar liefst 11 nieuwe namen! Een greep uit wat de metalwereld vandaag te bieden heeft: Airbourne, Life Of Agony, Marduk, FM, … Daarmee staat de teller voor het verjaardagsfeest van 2015 op 58 namen!

In alfabetische volgorde zijn dit de nieuwe toevoegingen: Airbourne, A Day to Remember, Asking Alexandria, Counterparts, Der Weg einer Freiheit, FM, Hollywood Undead, Life Of Agony, Marduk, Morgoth en Vallenfyre.

Verrassingen heeft Graspop vooralsnog niet in petto, want met deze eerste lichting namen staan precies de bands geprogrammeerd die de voorbije weken en maanden overal op het web reeds genoemd werden. Zo maken ook Motörhead, Judas Priest, Alice Cooper, Korn, In Flames, Five Finger Death Punch en Body Count zich op voor een rondje Dessel. Verder kan metalminnend Vlaanderen zich ook opmaken voor de komst van Within Temptation, Godsmack, Lamb Of God, Papa Roach, Cradle Of Filth, Children Of Bodom, Black Stone Cherry, Danko Jones en talrijke anderen.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 19, 20 en 21 juni 2015 met o.a. Kiss, Slipknot en The Scorpions. Tickets gaan vanaf vrijdag 5 december in voorverkoop. Alle info: www.graspop.be.

http://www.graspop.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Masters@Rock pakt uit met Airbourne, Biohazard en Iced Earth

Masters@Rock kondigt vandaag de eerste acht namen aan voor...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in