Vaya Con Dios neemt afscheid

Dit weekend neemt Vaya Con Dios afscheid van hun fans met twee bijzondere afscheidsconcerten. Deze concerten markeren het einde van de 2 jaar durende ‘Farewell Tour’ waarmee de groep rond Dani Klein heel de wereld heeft rondgereisd.

Op vrijdag 24 oktober speelt de groep van frontvrouw Dani Klein in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen en op zaterdag 25 oktober speelt Vaya Con Dios in Vorst Nationaal. Voor dat laatste concert zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Sony Music neemt het concert in Vorst op onder de deskundige leiding van regisseur Hans Pannecoucke en brengt het op 28 november uit als CD+DVD met de titel ‘Thank You All’. Regisseur Hans Pannecoucke verdiende zijn sporen met grote video captaties voor Faithless, Coldplay, Roisin Murphy e.v.a.

De fans kunnen de CD+DVD vanaf vrijdag voorbestellen bij onder anderen Fnac en iTunes en nu reeds bij BOL.com.

Met de release van de CD+DVD ‘Thank You All’ wil Dani Klein haar vele trouwe fans een mooi afscheidscadeau geven. Maar net vanuit die fans kwam via de sociale media de vraag om ook iets terug te doen voor de groep. Sony Music is niet bij de pakken blijven zitten en installeert op zaterdag 25 oktober in Vorst Nationaal de ‘Thank You All’ videobooth.

Elke fan kan in deze videobooth zijn eigen dankboodschap inspreken voor Dani Klein en Vaya Con Dios onder de vorm van een filmpje van 15 seconden. De leukste, opmerkelijkste en ontroerendste boodschappen worden gemonteerd tot een afscheidsvideo die aan Dani Klein wordt aangeboden en nadien op Youtube verschijnt.

http://www.vayacondios.info/
https://www.facebook.com/VayaConDiosOfficial
Beeld:
Danny Willems

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in