Glimps presenteert extra dag en meer namen

Op 11, 12 en 13 december kun je opnieuw in Gent terecht voor het allerbeste van de Europese popmuziek. Dit jaar is er op donderdag al vanalles te doen, en zal je ook heel wat Luxemburgse bands aan het werk kunnen zien. Early Bird Tickets zijn uitverkocht, gewone tickets en dagtickets zijn wel nog te koop!

Voor het eerst duurt Glimps drie dagen, en zul je dus ook al op donderdag heel wat artiesten aan het werk kunnen zien. Dan presenteren enkele organisaties hun paradepaardjes. Boekingskantoren Verstraelen Agency, Toutpartout, en Nada Booking klinken u misschien niet zo bekend in de oren, maar wees gerust dat je ontzettend veel artiesten kent die zij vertegenwoordigen. Al deze organisaties hosten een zaal.

Met Luxemburg kondigt Glimps zijn gastland aan. Bijgevolg staat er dan heel wat Luxemburgs talent te popelen om in Gent op te treden. Onder meer ROME, Charlotte, Mutiny On The Bounty, Natas Loves You en Monophona (niet te verwarren met het Belgische Mon-o-Phone) komen uit het Groothertogdom afgezakt. Verder bevestigt de organisatie ook met Eaux (UK), A/T/OS/, Children (DE), Briqueville, The Spectors, ID!OTS, De Staat (NL), Nicolas Michaux en FùGù MANGO een reeks nieuwe namen.

Alle info: www.glimpsgent.be.

http://www.glimpsgent.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in