Temples herstructureert debuut

Het debuut Sun Structures mag dan een succes zijn voor het Britse Temples, dat wil niet zeggen dat er niet verder mee gespeeld kan worden. Op Sun Restructured, dat komende maand uitkomt, herwerkte de groep de nummers samen met Beyond The Wizard’s Sleeve.

Dat Temples met Sun Structures hoge ogen scoorde is geen overdrijving. Sinds het in februari van dit jaar uitkwam, werd het in de Londense Rough Trade Shops zelfs het best verkopende album dit jaar. In Japan haalde Sun Structures zelfs de top drie van de hitlijsten.

Voor Sun Restructuredwerd een beroep gedaan op het Beyond The Wizard’s Sleeve-collectief waarvan ook Erol Alkan een lid is. En die vond het een hele eer om het volledige album te herwerken, om eraan toe te voegen: “We wilden er iets speciaals van maken, iets waar je in een ruk naar kan luisteren.” Voor hun herwerking gebruikten de knoppendraaiers de songs ” Sand Dance” en “Shelter Song” als hun leidraad.

Sun Restructuredkomt uit op 10 november en zal beschikbaar zijn als deel van een deluxe cd of als download met het originele album. Met de aankondiging van een nieuw album, kwam ook de aankondiging van een nieuwe tournee doorheen Groot-Brittannië. Die zal in november van start gaan.

http://templestheband.com/
PiaS

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Temples

Temples

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in