p’LatseDoen feest met Gorki en Musest

Het gratis talentenfestival p’LatseDoen Kuurne is dit jaar aan zijn vierde editie toe. Na de succesvolle editie van vorig jaar, trok de organisatie weer hard van leer en stelde een mooie affiche samen. Speerpunt in Kuurne blijft het promoten van lokaal talent. Liefst 9 van de 18 bands/acts hebben een Kuurnse link. Verspreid over 3 podia is er ook komende editie weer voor elk wat wils.

Op de Hoofdp’Latse viert Gorki ook in Kuurne zijn 25-jarig bestaan. Daarnaast is wereld nummer 1 Muse-tribute band Musest van plan om de boel daar op zijn kop te zetten. De Kuurnse burgemeester zelf gaat samen met wat kompanen, de boel afsluiten met zijn, reeds 15 jaar bestaande partyconcept 70-80 FUIF. Verder krijg je op de hoofdp’Latse lokale talenten als Fletcher’s, Druzhnik en The Go Kart Beatniks.

De Livingp’Latse wordt dit jaar ook een klein beetje dé streekbierenbar van de platse. Daar krijg je optredens van heel wat lokaal talent: Aspyre, Mama Rosa, PJ & Rubain, Inhuman Creation, Kolos en afsluitend een DJ – battle met Team JanSan vs. Sneaky Little Soundsystem.

In de Dancep’Latse eisen de beats de hoofdrol op. Onder meer de mannen van Frères Deluxe komen daar, 2 jaar na hun eerste passage, opnieuw het kot afbreken. Verder zorgen ook de mannen van Allstars, On-R, Santy M, Skank Dogz en Trikke & Tailleur dat er gefeest kan worden tot in de vroege uurtjes.

p’LatseDoen vindt plaats op 12 juli op het Marktplein van Kuurne. Alle info: www.platsedoen.be.

http://www.platsedoen.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Noordkaap :: Monstertje

Het heeft iets van een epische knuffel tussen twee...

Best Of Belgium: De 50 Beste Belgische Platen Aller Tijden – 20 – 11

Zeven jaar enola, is zeven jaar steun aan Belgische...

Best Of Belgium: De 50 Beste Belgische Platen Aller Tijden – 30 – 21

Zeven jaar enola, is zeven jaar steun aan Belgische...

Pukkelpop 2018 :: ’s Werelds langzaamste circle pit

Pukkelpop, dat lastig en taai lief dat zich meer...

Gorki-bassist pakt nog niet zijn BIEZEN.

De langharige Gorki-bassist Erik Van Biesen heeft de nieuwe...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in