Affiche Gracias A La Vida compleet met La Pegatina en Pow Pow Movement

Een nieuwe zomer, een nieuwe Gracias A La Vida. Dit jaar zal de 8ste editie van het festival doorgaan op zaterdag 5 juli 2014. Zoals elk jaar brengt de organisatie dezelfde formule: een eclectisch benefietfestival settelend in het groene Burgemeesterspark te Lommel. Mix van stijlen zowel live als dj’s. Tal van workshops, randanimatie en uitgebreide drink- en eetgelegenheden van wereld- en lokale keuken.

Op de DJ Stage heeft Gracias A La Vida dit jaar als absolute headliner Pow Pow Movement. Ze rijgen de optredens op de meest gerenommeerde internationale World & Reggae festivals aan elkaar en komen op 5 juli ook naar Lommel. Voorts staan ook met Silverbullet Sounden Warriorsound knallers van soundsystems voor u klaar, naast Rwandees afro-hip-hop talent Freezo.

De Main Stage brengt een divers aanbod aan verschillende stijlen. Met La Pegatina, Postmen en Kiril Djaikovski heeft het festival drie kleppers van formaat op de affiche, naast Chotokoeu (Spanje, mestizo-ska), Debademba (Mali, afroblues), Iron Ites (reggae) en Ikeman & Funky-T (global beats).

Gracias A La Vida vindt plaats op 5 juli in Lommel. Alle info: www.graciasalavida.be.

http://www.graciasalavida.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Afro-Latino geeft headliners prijs

Zijn de dagen momenteel wat grijzer, dan is er...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in