Nieuwe topnamen voor Puurs Live

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli 2014 vindt de eerste editie van Puurs Live plaats. De organisatie lost vandaag een nieuwe reeks namen. Zo hebben niemand minder dan Novastar en Intergalactic Lovers hun komst bevestigd. Ook Gorki, Flip Kowlier en Discobar Galaxie komen naar het festivalterrein aan het Fort van Liezele. Samen met de eerder aangekondigde Belgische topacts Hooverphonic, Gabriel Rios en Admiral Freebee krijgt de line-up zo meer vorm.

Stijn Schelfhaut, organisator Puurs Live: “De nieuwe namen geven aan dat we proberen een zo gevarieerd mogelijke affiche samen te stellen. We hebben ook de eerste bevestigingen binnen voor Stereo Vedett, onze DJ-Marquee, als alternatief voor de live-concerten. We maken ons sterk dat de keuze voor een toegankelijke ticketprijs en een sterk programma zal zorgen voor een geslaagde eerste editie.”

Novastar bracht met ‘Inside Outside’ dit jaar zijn vierde album uit. Joost Zweegers staat garant voor de perfecte mix tussen nieuw werk en een greep uit het rijke Novastar-reportoire met songs als ‘Wrong’, ‘Never Back Down’ en Because’. Intergalactic Lovers brengt met hun tweede plaat ‘Little Heavy Burdens’ muziek naar een tijdloos niveau. De Belgische groep is vastberaden de festivalgangers mee te nemen op een atmosferische en melancholische trip. Ook Gorki, 25 jaar op de teller, komt langs en brengt uiteraard meezingers zoals ‘Mia’, ‘Anja’ en ‘Lieve Kleine Piranha’. Flip Kowlier wist dan weer te verbazen met zijn vijfde studioalbum ‘Directeur’. En ook Discobar Galaxie, waarvan de DJ-kompanen Loveboat, Bobby Ewing en Lars Capaldi recent hun verzamelaar ‘The Nightshift’ uitbrachten, is graag van de partij.

Naast de live optredens in de concerttent, kan de bezoeker van Puurs Live rekenen op een hippe DJ Marquee: Stereo Vedett. In deze DJ-tent kunnen de festivalgangers alle remmen losgooien tijdens stomende DJ-sets. De eerste 6 bevestigingen zijn The Mixfitz, TLP, Lazy Jay, De Hofnar, Rakka en Ghent Bangers.

De affiche wordt binnenkort verder aangevuld. De ticketverkoop voor Puurs Live gaat echter vandaag al van start. Er wordt bewust gekozen voor democratische toegangsprijzen. Zo kosten dagtickets slechts €25, voor een weekendticket betaal je €60. Een plaatsje op de camping is mogelijk voor €13.

Info en tickets: www.puurslive.be.

http://www.puurslive.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in