Affiche Pukkelpop nagenoeg compleet

Pukkelpop heeft met Ella Eyre, Mac DeMarco en Say Lou Lou (allen donderdag 14 augustus) en Arthur Beatrice en Sigma (beiden op zaterdag 16 augustus) weer enkele namen aan het programma toegevoegd. Daarmee worden naast de laatst festivaltickets ook zo stilaan de laatste plaatsen op de affiche aan de man gebracht.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit met o.a. Editors, Queens Of The Stone Age, The National, Outkast, Portishead, Anna Calvi, Die Antwoord, First Aid Kit, John Newman, Forest Swords, The Kooks, The War On Drugs, St. Vincent en talrijke andere artiesten. Alle info: www.pukkelpop.be.

http://www.pukkelpop.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in