EMOTIONS vult programma verder aan

De elfde editie van het gratis jongerenfestival EMOTIONS in Bilzen krijgt meer en meer kleur dankzij de nieuwe lichting namen die zopas werd toegevoegd aan de line-up. Recente aanvullingen zijn onder meer Psycho 44, Arches, The Whatevers en Melting Time.

Elk jaar opnieuw lokt EMOTIONS talrijke jongeren naar cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Daarvoor is de gratis inkom mee verantwoordelijk, maar even goed de interessante line-up die voldoende gevarieerd, zowel plaats biedt aan lokaal talent en gevestigde waarden én dat combineert met leuke randanimatie.

Vandaag voegt de organisatie niet minder dan 10 nieuwe namen toe aan het programma. Arches, Psycho 44, The Whatevers, Melting Time, Circus Paljasso, Solina, Cut The Crap, De Gillende Keukenprins, Cartas en Die Verdammte Spielerei geven de affiche meer kleur naast eerder bevestigde acts zoals De Jeugd Van Tegenwoordig, Mason, DVKES en Ping Pong Tactics. En de toegang? Die blijft zoals vanouds gratis.

Alle info: hier.

http://emotions.bilzen.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Psycho 44

Psycho 44 :: ”Guns ‘N Roses? Fuck, dat was niet de bedoeling!”

Maar liefst zeven jaar ligt er tussen Suburban Guide...

Psycho 44 :: ”De beste manier om bekend te worden? Je kloten eraf spelen!”

Jochei! Psycho 44 heeft eindelijk zijn langspeeldebuut Suburban Guide...

Psycho 44 :: Suburban Guide To Springtide

Bij Suburban Guide To Springtide, het langverwachte debuut van...

TIPS VOOR 2012 :: Psycho 44 :: “Fuck Wizz Air!”

In januari presenteert goddeau u met Tips Voor 2012...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in