Eels naar Openluchttheater Rivierenhof

Op zondag 20 juli komt niemand minder dan Eels naar het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Ticket gaan in verkoop vanaf woensdag 2 april om 10 uur.

In 1995 richt Mister E in Los Angeles Eels op. Zijn talenten zijn veelomvattend! Als tekstschrijver, componist, zanger en veelzijdig muzikant is Mark Oliver Everett zonder twijfel dé spilfiguur van de band.

Eels breekt door bij het grote publiek met debuutalbum Beautiful Freak (1996). Sindsdien heeft de band verder geschreven aan een indrukwekkend succesverhaal en een schitterend repertoire. Mister E is zichzelf steeds blijven heruitvinden en verlegt keer op keer de grenzen van zijn creativiteit. Elke plaat heeft minstens één nummer dat voor de eeuwigheid lijkt gemaakt. En afgaande op singles “Agatha Chang” en “Mistakes Of My Youth” zal dat met de nieuwe plaat The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett, die op 21 april in de rekken ligt, niet anders zijn.

Naar aanleiding van deze release, trekken E en zijn gevolg de wijde wereld in om het album live aan hun fans voor te stellen. De Amerikaanse band achter hits als “Mr. E’s Beautiful Blues”, “That Look You Give That Guy”, “Spectacular Girl” en “Hey Man (Now You’re Really Living)” zakt ook af naar ons land. Eerder werd al bekend gemaakt dat ze op vrijdag 4 juli het podium van Rock Werchter betreden, een tweetal weken later zijn ze te zien in het schitterende kader van het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne.

Info en tickets: www.openluchttheater.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Eels :: Extreme Witchcraft

De slinger in de carrière van Eels helt op...

Make Christmas Great Again: essentiële kerstmuziekjes

Geef toe: meestal zijn ze uw aandacht niet waard,...

Eels :: Earth To Dora

‘I want a party with a scary clown’, zong...

Eels :: Baby Let’s Make It Real

Goddamn right, it's a beautiful day nog aan toe....

Eels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in