Countryfestival bevestigt eerste acts

Op 12 en 13 september vormt het feeërieke domein van Château De La Motte in Groot-Gelmen bij Sint-Truiden voor de tweede keer het decor voor het Countryfestival. Na het succesdebuut van vorig jaar stelt de festivalorganisatie vandaag zijn eerste namen voor.

Op vrijdag 12 september opent het Countryfestival met een ode aan Johnny Cash. Op deze datum is het immers reeds 11 jaar geleden dat ’the man in black’ ons verlaten heeft. Om deze man te eren, nodigt Countryfestival Johnny Trash uit. Hij brengt een hommage aan Johnny Cash met ‘Johnny Trash sings Cash’. Later op de avond speelt Robby Longo er voor het eerst een show met liveband.

Op zaterdag 13 september presenteren Eriksson Delcroix hun debuutalbum op de site van Château De La Motte. De band bestaat uit Bjorn Eriksson (Zita Swoon, Admiral Freebee, Maxon Blewitt) en Nathalie Delcroix (Laïs, Birds That Change Color). Deze eerste verzorgde in 2012 op verzoek van filmregisseur Felix Van Groeningen de soundtrack voor ‘The Broken Circle Breakdown’. Eriksson Delcroix verenigen hun muzikale werelden van americana, country en folk.

Er zijn voor het Countryfestival nog enkele earlybirdtickets te koop. De zeer gelimiteerde vroegboekactie bestaat uit tickets voor de 2 dagen van het Countryfestival. Van zodra deze vroegboekactie uitverkocht is zullen er geen goedkopere weekendtickets meer beschikbaar zijn. De algemene voorverkoop van dagkaarten zal niet beginnen voor april 2014. Op dit moment zijn enkel deze vroegboektickets beschikbaar. Tickets voor de camping en dagtickets zijn nog niet beschikbaar.

Countryfestival vindt plaats op 12 en 13 september. Alle info: www.countryfestival.be.

http://www.countryfestival.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Laïs :: De langste nacht

Een en een is twee, en drie en drie...

Laïs :: ”K3 dat plots een jazzplaat maakt, dat zou ook niet werken”

Lange tijd leek Laïs enkel nog buiten te komen...

Los Lobos

Bleven we een beetje op onze honger zitten toen...

Eriksson Delcroix :: Heart Out Of Its Mind

Dat je niet per definitie uit pakweg Kentucky, Tennessee...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in