Nieuw filmtijdschrift Vertigo vanaf april in Vlaanderen

Vanaf 2 april waait er een nieuwe wind door het Vlaamse filmlandschap: Vertigo is de naam van een nieuw en gratis filmtijdschrift, dat ‘een duizelingwekkende dosis cinema’ belooft en maandelijks verdeeld zal worden.

In de Antwerpse Boerentoren werd Vertigo vandaag aan de pers voorgesteld door hoofdredacteur Steven Tuffin. De aandacht voor cinema is in Vlaanderen dankzij het succes van films als The Broken Circle Breakdown groter dan ooit, en de redactie van Vertigo wil dan ook het volledige bioscoopaanbod in Vlaanderen in de kijker brengen, met aandacht voor zowel de grote publieksfilms als voor experimentele arthouse-cinema.

De papieren editie van Vertigo komt elke eerste woensdag van de maand op 160 locaties te liggen, waaronder elke bioscoop in Vlaanderen, en het magazine zal op haar eigen website en via sociale media ook extra features aanbieden en eigen evenementen organiseren – het eerste daarvan is de exclusieve avant-première van Darren Aronofsky’s Bijbelfilm Noah op 1 april, om het eerste nummer van Vertigo op gepaste wijze te lanceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in