Rock Herk zoekt crowdfunders

Als gevolg van twee uitgeregende edities in 2011 en 2012 kreunt het oudste alternatieve muziekfestival van het land onder de financiële problemen. Rock Herk roept alle fans op om een klein bedrag te investeren, en samen te zorgen voor voldoende budget om Rock Herk opnieuw te lanceren en een gezonde toekomst te bieden.

Wanneer de organisatie 50.000 euro verzameld krijgt voor 10 april, is er voldoende zekerheid om in 2014 een nieuwe editie op poten te krijgen. Je kan reeds instappen in het project vanaf 32 euro, dat is slechts 1 symbolische euro voor elk jaar dat Rock Herk bestaat.

Wanneer het vooropgestelde bedrag niet wordt gehaald voor 10 april, zal dat het einde betekenen van Rock Herk. In dat geval krijgt iedereen die zich reeds heeft ingeschreven zijn geld terug. Dat scenario is voor de organisatie echter geen optie. Daarom doet het iedereen die besluit Rock Herk te steunen een geweldig aanbod, waarover je alles leest op www.rockherk.be. Op dit moment staat de teller op zo’n kleine 7.000 euro.

In het beste geval vindt Rock Herk plaats op 18 en 19 juli aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad.

http://www.rockherk.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in