Bad festival geeft muziekprogramma prijs

Bad festival, het belevingsfestival voor mensen met een beperking en voorheen bekend als Dranouter Bad, wordt 5 jaar! Dit vieren de organisatoren met de gekende mix van concerten, workshops en verwennerijen op het strand van De Panne. Vandaag geeft het festival zijn muziekprogramma prijs.

Bad start met IL Sogno Particolare & Wannes Cappelle. Il Sogno Particolare is een gekend groepje op Bad. De leden zijn personen met een beperking uit De Lovie en samen spelen ze een set met een bekende muzikant. Dit jaar staat Wannes Cappelle met hen op de planken. Daarnaast komen ook de Fuckuleles, Orchestre International du Vetex, Customs, Radio Guga, Luc Steeno en BAD-Soundsystem.

Naast het muziekprogramma werken de organisatoren opnieuw diverse workshops uit, samen met tal van hoge- en secundaire West-Vlaamse scholen. Wat dacht je van een Kubb wedstrijdje op het strand, belevingstheater in een echte circustent, een kennismaking met de snoezelpoetsploeg of meespelen in een echte fanfare? De workshops zijn een belangrijk deel binnen het belevingsfestival omdat de doelstelling zich richt op het actief en passief beleven van muziek op een festival. Deze workshops worden uitgewerkt door jongeren die verder studeren in sociaal technische richtingen. Onrechtstreeks biedt Bad festival hen een onvergetelijke rijke praktijkervaring aan door deze diverse workshops uit te werken op maat van onze doelgroep.

Bad vindt plaats op 24 april. Info en tickets: www.badfestival.be.

http://www.badfestival.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Customs :: The Market

Dat Customs nooit de grote revolutie in de rockmuziek...

Marble Sounds en Customs op gratis Festival Aan Zee

Festival Aan Zee 2014 wordt een feesteditie want het...

Dour krijgt Carte Blanche in de Warande

Op zaterdag 30 januari stellen Dour Festival en de...

Customs :: Enter The Characters

Echt gebeurd: “Rex” van Customs weerklinkt op café en...

De Nachten, 5, 6 en 7 november 2009, De Singel

Is het moment van De Nachten voorbij? Met minder...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in