Affiche Little Waves compleet

Op 12 april 2014 vindt in C-mine cultuurcentrum in Genk de tweede editie van Little Waves plaats, een avontuurlijke avond die in het teken staat van indiepop en singer-songwriters. Als headliner op de affiche prijkt Girls In Hawaii. De band werd na hun succesvolle doortocht op Pukkelpop en de AB overladen met positieve recensies. Blaudzun, Sam Amidon en Mad About Mountains werden reeds bekend gemaakt. Met folktronica duo Milky Chance en songsmid Sweet Little Mojo is de affiche nu compleet.

Alle info: www.littlewaves.be.

http://www.littlewaves.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in