ENOLA VI.BE: MASDA

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: MASDA.

MASDA omschrijft zichzelf als “broeierig en onheilspellend”, en slaat daarmee de nagel behoorlijk hard op de kop. Het Lokerse tweetal brengt songs die hun tijd nemen om traag spanning op te bouwen zonder noodzakelijk in vernietigende finales te ontaarden. Het hypnotische “Shots For Fun” weet je op die manier mee te sleuren in een sfeervolle geluidsvorming. Bluesy gerommel met onverwachte tussenwerpsels (het synthwerk op “All Things Grow In Springtime” bijvoorbeeld) vormen de basis, maar toch valt het duo niet meteen neer te pinnen op deze of gene invloed.

http://vi.be/masda

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in