Muzikantendag zkt demo’s

U bent muzikant, maar nog onbekend? U zou daar graag verandering in brengen maar weet niet zo goed waar te beginnen? Of u hebt een demo waar u wel eens een professionele mening over zou willen horen? Welaan dan, Poppunt komt op 23 november to the rescue in de AB, en wel met Muzikantendag, een evenement dat al jaar en dag deze en vele andere vragen en problemen die beginnende bands en artiesten wel eens hebben, van antwoord probeert te dienen.

Gebeurde dat vroeger nog met allerhande kleine workshops en sessies, dan gaat Muzikantendag deze keer voor een meer thematische behandeling (vandaar Muzikantendag Anders) waarbij vooral wordt ingezet op het thema “inspiratie,” waarbij Muzikantendag vooral de aanpak van muzikant wil inspireren, of in hun eigen woorden: “evolueren van lesgever naar inspirator, en de bezoeker naar huis sturen met een hoofd vol ideeën, goesting, meer knowhow, verhalen, enz.” Wat dat allemaal precies inhoudt, kom je te weten op de website van Muzikantendag.

Toch nog een vaste waarde die terugkeert: de demofeedback. Met het hedendaags overaanbod aan muziek in alle maten en gewichten, belanden demo’s maar al te vaak ergens onderaan een te beluisteren stapel van recensenten, programmatoren en producers, om uiteindelijk simpelweg vergeten te worden. Niet zo op de demofeedback: je schrijft je in, kiest een panel uit van mensen uit de Vlaamse muziekwereld en je krijgt gratis en voor niets een eerlijke, gefundeerde mening en tips voor terug. Mooi toch? U zou u al ingeschreven moeten hebben!

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Muzikantendag Anders 2013 :: Inspiration information

Wat is inspiratie en waar haal je het vandaan?...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in