Vierde podium voor Les Ardentes

Het Luikse festival Les Ardentes heeft zopas zijn datum voor de editie van 2014 bekend gemaakt en heeft in de voorbije weken en maanden rekening gehouden met de mening van zijn bezoekers. Dat resulteert in een aantal aanpassingen voor de editie van volgend jaar.

De komende editie van Les Ardentes vindt plaats van donderdag 10 tot en met zondag 13 juli in het Luikse Parc Astrid. De organisatie is druk in de weer met het voorbereiden van de affiche voor zijn negende editie, maar luistert tevens naar jullie tips. Zo vraagt de festivalorganisatie om jullie muzikale tips de delen op hun Facebook pagina.

Meer rock, minder electro, meer hip-hop of wereldmuziek of een extra streepje Franse pop… U vraagt, Les Ardentes draait.

Les Ardentes heeft alvast rekening gehouden met jullie opmerkingen over de timetable, het aantal bands op de affiche en de verdwijning van de Aquarium stage. De organisatie kan nu al melden dat ze, naar aanleiding van jullie suggesties, een reeks nieuwigheden en verbeteringen heeft voorzien voor deze editie.

De nieuwe timetable biedt meer keuze op eenzelfde moment, er zijn meer bands voorzien en bovenal er komt een vierde podium. Alles is dus voorzien voor meer bands, meer diversiteit en meer ontdekkingen, waarover binnenkort meer.

Alle info: www.lesardentes.be.

http://www.lesardentes.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in