Nieuwe namen voor Eurosonic-Noorderslag

Het Europese showcase Festival Eurosonic-Noorderslag heeft een karrevracht aan nieuwe namen gelost. Opvallende aanwezig is het Oostenrijkse Klangkarussell maar ook Embers (UK), Sumie (SE) en van eigen bodem nog Float Fall zijn van de partij naast een dikke tros andere nieuwe namen.

Aan de line-up voor Eurosonic, springplank voor Europees muziektalent, zijn volgende acts toegevoegd: Klangkarussell (AT), Benjamin Clementine (FR), Cid Rim (AT), Aufgang (FR), Fuckhead (AT), Christine and the Queens (FR), Sweet Sweet Moon (AT), Sísý Ey (IS), T-Shit (AT), Prata Vetra (LV), Float Fall (BE), Djaikovski (MK), Melanie De Biasio (BE), Andre Bratten (NO), Milky Chance (DE), The Weatherman (PT), D E N A (DE), Truckfighters (SE), Linkoban (DK), Postiljonen (SE), Femme en Fourrure (FI), Sumie (SE), Desto (FI), George Ezra (UK), La Femme (FR) en Embers (UK).

Het Nederlandse luik van het festival – Noorderslag op zaterdag – wordt verder ingevuld met Adam & The Relevants, Michael Prins, Afterpartees, Suid and Tie Johns, Thomas Azier, Taymir, Birth Of Joy, The Future’s Dust en Black Bottle Riot.

De 28e editie van Eurosonic Noorderslag vindt van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 januari 2014 in Groningen plaats. Op de affiche staan alvast Coely, Mister and Mississippi, The Vintage Caravan, Bondax, Jenny Wilson, Kate Boy en talrijke anderen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

http://www.eurosonic-noorderslag.nl

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in