Genkster Squad strijkt neer op Genk On Stage

Volgende week dropt het gratis stadsfestival Genk On Stage flink wat nieuwe namen maar eer het zover is, pakken de Limburgers uit met een hiphop-project van gevestigde Genkse waarden en nieuw, aanstormend talent.

Zaterdag 29 juni staat Factor J helemaal in het teken van hiphop. Het festival biedt dit jaar samen met Villa Cité een nieuw forum voor fris, lokaal muziektalent. Het project krijgt een eigen podium op het Evenementenplein, in de rand van het Factor J-podium. Na een eerdere bevestiging van hiphop revelatie Coely presenteert Genk On Stage nu Genkster Squad, dat een forum biedt aan artiesten zoals Tiewai, Don Luca en Loscobeats. Na de optredens kunnen de liefhebbers nog nagenieten op de afterparty die wordt gehost door G-Force, nog een inmiddels bekend klinkende Genkse naam uit de hiphop en RnB-scene.

Zondag 30 juni wordt het muzikale aanbod op het Villa Cité-podium uitgebreid en komen opnieuw alle genres aan bod. Onder meer Ellen Steegen, Lines en Vince komen langs. Op beide dagen staat ook de Villa Cité Jamcaravan opgesteld.

Genk On Stage vindt plaats van 28 t/m 30 juni in hartje Genk met o.a. Umberto Tozzi, Chic feat. Nile Rodgers, The Van Jets, Ewert & The Two Dragons, Meuris, Trixie Whitley, Bed Rugs, Sir Yes Sir en Raymond van het Groenewoud. Alle info: www.genkonstage.be.

http://www.genkonstage.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in