Eminem, Neil Young en The XX naar Pukkelpop

De organisatie van Pukkelpop heeft vanochtend een meer dan aardige tip van de sluier gelicht over haar programma-invulling van 2013. Met Eminem, Nine Inch Nails, Neil Young & Crazy Horse, The Prodigy en The XX staan alvast enkele kleppers klaar. Ook Deftones, Slayer, Skunk Anansie, Chvrches, Franz Ferdinand en tal van andere zakken tussen 15 en 17 augustus af naar Kiewit.

Het programma van donderdag 15 augustus ziet er alvast veelbelovend uit met helemaal bovenaan de affiche Eminem en Nine Inch Nails. De dag wordt muzikaal verder ingevuld met Fall Out Boy, Slayer, Deftones, Mac Miller, TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice), Baauer, Imagine Dragons, Solange, The Parov Stelar Band, Villagers, Quicksand, Fucked Up, Danny Brown, Wilkinson, The Menzingers, Hawk Eyes en Allah-Las.

Neil Young & Crazy Horse geven met “Like a hurricane” meteen een heel andere betekenis aan het Pukkelpop-gebeuren op vrijdag 16 augustus. Andere grote namen die dag zijn The Prodigy, Boys Noize, Skunk Anansie en Fun. Geven verder ook present: Local Natives, Girls In Hawaii, Poliça, SBTRKT (dj set), Zeds Dead, Daughter, Mount Kimbie, Proxy, As I Lay Dying, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, TC, Maya Jane Coles, Frank Turner & The Sleeping Souls, Unknown Mortal Orchestra, Architects, Matt Corby, Chvrches, We Came As Romans, Duke Dumont, Toddla T Sound, XXYYXX, Chuck Ragan, Hazard, SKATERS, Cloud Boat en Lord Huron.

Het feest gaat onverstoord verder op zaterdag 17 augustus met The XX, Franz Ferdinand en The Knife op de (voorlopig) hoogste podiumplaatsen. Triggerfinger, Alabama Shakes, Bat For Lashes, Foals en Opeth vullen het lijstje verder aan samen met Midlake, Lamb Of God, Julio Bashmore, Friction, Kodaline, Foreign Beggars, Ben Pearce, Cult Of Luna, Redlight, Your Demise, While She Sleeps, Bosnian Raibows, SOHN, Pokey LaFarge en The Family Rain.

Kamperen – Nieuw!

Personen met een dagticket die graag blijven overnachten, kunnen kiezen tussen Camping Kiewit B of Camping Kiewit C. Personen met een combiticket kunnen tijdens de bestelprocedure kiezen tussen Camping Kiewit A, Camping Kiewit B, Camping Kiewit C of geen camping. Dit moet tijdens de bestelprocedure van het Pukkelpop 2013 ticket worden aangegeven. De campinguitbaters raden de festivalgangers graag aan om éérst te overleggen met vrienden, familie en/of kennissen alvorens een kampeerterrein aan te duiden. Eenmaal de campingkeuze is gemaakt kan die niet meer worden gewijzigd.

Festivalorganisator Chokri Mahassine: “Om de grote in- en  uitstroom van kampeerders  ter hoogte van de festivalsite zoveel mogelijk te beperken, wordt er voorrang gegeven aan festivalgangers met een combiticket om op Camping Kiewit A te overnachten. Deze regeling biedt mensen met een dagticket en die met de wagen komen ook de kans om in de buurt van hun kampeerplaats te parkeren.  Festivalgangers die een dagticket hebben en met het openbaar vervoer komen, kunnen met pendelbussen vlot en rechtstreeks naar Camping Kiewit B of Camping Kiewit C.”.

De officiële ticketverkoop voor Pukkelpop gaat van start op woensdag 27 maart om 14u. Een combiticket kost 165 euro (excl. service- en mobiliteitskosten), voor een dagticket betaal je 83 euro (excl. service- en mobiliteitskosten).

Festivalgangers die online een ticket kochten voor de editie van 2011, kunnen ook dit jaar via een gepersonaliseerde link 2 dagen eerder hun ticket kopen. Deze speciale presale start maandag 25 maart om 08.00u en loopt af op dinsdag 26 maart 2013 om 23.59u.

Alle info: www.pukkelpop.be.

http://www.pukkelpop.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in