5 Nieuwe namen voor Dour Festival

Dour Festival kondigt het nu ook plechtig en officieel aan: Amon Tobin komt zijn project Two Fingers voorstellen! Hij is zo één van die artiesten die onlosmakelijk verbonden is met de geschiedenis van het festival: na een eerste passage in 1998, was er 2005, waarin Amon de Last Frequency in vuur en vlam zette, inclusief een gastoptreden van Mike Patton. Ook zijn laatste triomftocht – de ongelooflijke show op Last Arena in 2007 – zit nog vers in het geheugen.

Datzelfde jaar gaf ook Skream één van zijn eerst grote festivaloptredens buiten de UK, lang voor het Magnetic Man-collectief. Voor de 25e editie van Dour Festival, deden we hem een voorstel dat hij niet kon weigeren: een “All night long”: minstens 4 uur lang de beste techno, disco, electro en de hits van de toekomst aan elkaar gemixt. Donderdag, de hele nacht door in La Petite Maison dans la Prairie.Dour: haar bodem, haar camping, haar Balzaal, haar drum’n’bass! Al jaren lang een stijl die wordt gekoesterd onder de tentzeilen van la Plaine de la Machine à Feu. Dit jaar wordt de Britse scène waardig vertegenwoordigd door Nu:Logic feat. MC Wrec, maar ook door Drumsound & Bassline Smith en pionier Andy C.

Meer namen worden de komende dagen bekend gemaakt.

Info en tickets: www.dourfestival.be.

http://www.dourfestival.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in