Win van alles van Michael Jackson

25 jaar geleden bracht Michael Jackson Bad uit, de langverwachte opvolger van Thriller en een bijna even groot succes. Zoals elke goeie platenfirma laat ook Sony die verjaardag niet voorbijgaan zonder de nodige heruitgaves. Enola.be mag u voor deze feestelijke gelegenheid verblijden met tal van cadeaus.

Bad is het tweede best verkochte album van Michael Jackson nà Thriller en maar liefst 5 opeenvolgende singles uit dit album haalden een nummer 1 positie. Bad is een absolute klassieker en met ongeveer 30 miljoen verkochte albums het vijfde best verkochte album aller tijden.

De reïssue van Bad is er dan ook eentje om u tegen te zeggen. Niet alleen komt er een bonus disc met outtakes en nooit uitgebrachte songs maar de box set versie bevat ook het volledige live concert op cd en dvd van het de show in het Londonse Wembley Stadium van 16 juli 1988. Het is daarmee meteen de eerste officiële live cd van Michael Jackson.

Regisseur Spike Lee, een persoonlijke vriend van Michael Jackson, heeft nu ook een film over Bad gemaakt. De documentaire geeft een beeld over Michael Jackson als mens en als muzikant, aan de hand van interviews met vertrouwelingen van Jackson en met nog nooit vertoonde video’s en live footage. De film ging onlangs in première op het filmfestival van Venetië.

Sony Music organiseert op dinsdag 25/9 een éénmalige voorstelling van deze film in UGC Antwerpen om 20u., en dankzij enola.be kunt ook u daar bij zijn. We mogen vijf duotickets weggeven voor deze screening. Dat is nog niet alles. Daarnaast geven we ook drie maal de cd Bad25 weg en even veel keer de promo vinysingle van “The Way You Make Me Feel”.

Mail als de gesmeerde bliksem naar win@staging.enola.be en laat weten wat de prijs van je voorkeur is.

Een trailer van de film:

http://www.michaeljackson.com
http://itunes.apple.com/be/preorder/bad-25th-anniversary-deluxe/id552114868;http://open.spotify.com/artist/3fMbdgg4jU18AjLCKBhRSm

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Compact Disk Dummies :: Neon Fever Dream

Sciencefiction dansmuziek is al lang véél meer dan het...

Michael Jackson :: Xscape

Op zijn tweede postume plaat klinkt Michael Jackson levendiger...

BEST OF :: Michael Jackson

Geef toe: meestal zijn ze uw geld niet waard,...

Immortal telt in België 1 track minder

We berichtten gisteren al over het postuum remix-album Immortal...

Michael Jackson krijgt eigen Love

Ooit gehoord van Love, het meest recente Beatlesalbum? Het...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in