enola.be slaat handen in elkaar met Radio Scorpio

Vanaf vandaag zet enola.be een samenwerking op poten met het programma Sterrenplaten van het Leuvense Radio Scorpio. Eén keer per maand zal uw favoriete muziekmagazine het neusje van de zalm van de laatste vier weken opleverden serveren.

Net als enola.be draait Sterrenplaten om de nieuwste muziek; de heetste platen van het moment. Een match made in heaven dus, en dat wordt vanaf nu ook in daden beklonken. Eén keer per maand zal een vertegenwoordiger van dit magazine in de studio langskomen om de enolaplaten van het moment voor te stellen: ver van de platgetreden paden, maar met veel zorg geplukt in het dichtbegroeide bos der releases.

Vanavond, vrijdag 14 september, tussen 21u. en 22u. bijt hoofdredacteur (mvs) de spits af. U beluistert hem via 106FM als u in Tobbackville woont, of stemt af op www.radioscorpio.be. Herbeluisteren kan ook altijd op deze pagina.

http://www.radioscorpio.be
http://www.facebook.com/#!/Sterrenplaten

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Royal Blood

Festivalnoise.be gaat in zee met cultuurmagazine enola.be

Sinds deze week is festivalnieuwssite festivalnoise.be opgegaan in het...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in