Nieuw album Yeasayer even beschikbaar als stream

Het moet niet allemaal “Gefundenes Fressen” zijn, moeten de heren van Yeasayer gedacht hebben toen ze gisteren een digitale speurtocht naar hun nieuwe album Fragrant world organiseerden. De muziekliefhebber die normaal gezien nieuwe nummers in de schoot geworpen krijgt, wordt nu aan het werk gezet om drie weken voor de officiële release al op zoek te gaan naar alle nummers die Fragrant World zal bevatten.

Wie zin heeft in een zoektochtje moet zich haasten want vrijdagavond worden alle tracks weer verwijderd en dan zal er beroep gedaan moeten worden op alle slimmerds die de tracks wel wisten te vinden en te bewaren.Maar voorlopig mag de innerlijke Sherlock Holmes zich nog even verlekkeren op “PSCYVOTV”, de noemer waaronder alle nummers van de plaat ergens op het wereldwijde web geplaatst zijn. En het is aan Holmes om op forums en sites de verschillende nummers te ontdekken en te delen met de rest van de wereld. Elk nummer is overigens voorzien van video’s met visuals van Yoshi Sodeoka.

Henrietta en Longevity waren al eerder als voorproefje op de wereld losgelaten en ondertussen hebben enkele speurneuzen ook al “Blue Paper” weten te vinden. De volledige tracklist waar de zoektocht om draait ziet er als volgt uit:

 1. Fingers Never Bleed
 2. Longevity
 3. Blue Paper
 4. Henriette
 5. Devil and the Deed
 6. No Bones
 7. Reagan’s Skeleton
 8. Demon Road
 9. Damaged Goods
 10. Folk Hero Schtick
 11. Glass of the Microscope

Voor updates omtrent de gevonden tracks, is er maar een adres: Yeasayer op Twitter.

http://www.yeasayer.net/
https://twitter.com/Yeasayer

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Yeasayer :: Erotic Reruns

Drie jaar geleden bracht Yeasayer zijn vierde album Amen...

Yeasayer :: Amen & Goodbye

Het New Yorkse Yeasayer heeft nooit kunnen kiezen tussen...

Yeasayer :: Fragrant World

Met zijn debuut All Hour Cymbals eind 2007 speelde...

Yeasayer gaat voor caleidoscopisch effect in nieuwe clip

Fragrant World ligt pas in in augustus in de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in