Eerste namen Crossing Border Antwerpen

Vier jaar geleden was Crossing Border Antwerpen nog het kleine broertje van Crossing Border Den Haag, maar ondertussen heeft het guitige baasje zich opgewerkt tot een gevestigde waarde in de binnenstad. Wanneer de herfst zich langzaam laat opslokken door de winter, worden de Arenbergschouwburg en Bourla gevuld met warme schrijvers en muzikanten.

Het literair en muzikaal festival dat telkens gevestigde waarden met nieuw talent weet te combineren maakte deze week de eerste namen bekend. Op 17 en 18 November kan u in Antwerpen terecht voor onder andere: Andrew Bird, Paul Buchanan, The Kyteman Orchestra, First Aid Kit, I am Kloot, Fabio Genovesi, Hannah Cohen, Gaz Coombes (Supergrass), Marnix Peeters, James Fearnley (The Poques), Poliça, Liesa Van Der Aa, Moss, TOY, Juan Gabriel Vásquez, Young Man, Punch Brothers, David Vann, Viv Albertine (The Slits), Michael Chabon … En dat was nog maar een begin.

Als u al warmgelopen bent voor dit evenement hoeft u niet langer te wachten met de aanschaf van tickets want met de bevestiging van de eerste namen is ook de ticketverkoop van start gegaan. Voor meer informatie over de artiesten, locaties en tickets kan u altijd terecht op www.crossingborder.be.

www.crossingborder.be
http://www.facebook.com/CrossingBorderAntwerpen

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in