Bong-Ra Darkness | Artificial Flesh

Wat zou er gebeuren als je alle bands van Graspop en alle dj’s van Tomorrowland in een cocktailmixer gooide? Hoe zou de bijhorende clip eruit zien als je die laat produceren door een cyborg waarin je enkel films van Ridley en Verhoeven uploade?

Het antwoord: de recentste clip van de Nederlandse producer Bong-Ra,”Darkness|Artificial Flesh”. Die komt uit zijn album “Monolith” dat je kan vinden op ’s mans bandcamp pagina. En dan nu, huisdieren, ouderen en breekbaar goed aan de kant en gáán!

http://www.bong-ra.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in