Breaking Bad, Mad Men en Modern Family grote kanshebbers bij Emmy’s

In Hollywood zijn de nominaties voor de Emmy’s bekend gemaakt, en voor het grootste deel vinden we daar oude bekenden terug. In de sectie “comedy” is Modern Family de uitschieter, met vooral heel wat nominaties in de acteercategorie├źn – voor “best supporting actor in a comedy series” staan zelfs maar liefst vier acteurs van Modern Family tegenover elkaar. Ook 30 Rock en New Girl zijn bij de kanshebbers.

Bij de dramatische reeksen zijn Breaking Bad en Mad Men de grote favorieten, met zes en negen nominaties respectievelijk (Mad Men haalt zijn voordeel vooral dankzij de acteercategorie├źn). De Emmy’s zijn stapelzot van Mad Men, en hebben alle vier de vorige seizoenen bekroond als beste dramareeks. Breaking Bad heeft tot nu toe vooral gescoord dankzij de acteurs (zowel Bryan Cranston als Aaron Paul hebben al enkele Emmy’s op hun schouw staan), maar de hoofdvogel hebben ze voorlopig nog niet afgeschoten. Hoewel dat stilaan tijd wordt, niet? De Emmy’s worden uitgereikt op 23 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in