The Walkmen covert The Rolling Stones

The Rolling Stones zijn, tegen alle verwachtingen in, ondertussen krasse knarren die dit jaar zelfs de eer en het genoegen hebben om hun 50ste jaar in de muziekbranche te vieren. Het eerste concert dat ze gaven dateert van 12 juli 1962 en om deze verjaardag te vieren, heeft de Britse muziekzender BBC 6 Music een reeks rond de band lopen. In de eerste aflevering van deze reeks werd The Walkmen gevraagd om een cover te maken van een Stones-nummer. Zij kozen voor het nummer “Blue Turns to Grey”. Beluister hun sessie hier:

luistersessie:

http://thewalkmen.com/

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in