Boomtown lanceert nieuwe namen

Als het in april namen druppelt, zal het in mei namen blijven regenen. Een oude volkswijsheid die opgaat voor het gros van onze festivals en dus ook voor Boomtown. Maak uw ontblote zomerse bast alvast maar nat voor het kruim van de Belgische muziekscene (en meer).

 

 

Spelen ten dans tussen 17 en 21 juli en brengen een hoop lawaai en snedige gitaarriffs met zich mee: Kapitan Korsakov, Wallace Vanborn, The Hickey Underworld. Lichtjes minder beukend, maar nog steeds te boek staande als rockband, zal ook Great Mountain Fire uw dag kleuren. Geurend naar folk zullen Marco Z en School is Cool de Kouter de horlepiep laten dansen. Liefhebbers van Franse huiskamerdiscokitsch en West-Vlaamse hiphop, kunnen respectievelijk hun hart dan weer ophalen bij Vive La Fâte en ’t Hof Van Commerce.

En zijn er ook nog enkele buitenlandse bands die Gent onveilig komen maken: de Ijslands Kira Kira, het Amerikaanse The Budos Band en het Nieuw-Zeelandse Orchestra of Spheres (foto). U weet dus waar u moet zijn deze zomer.

www.boomtownfestival.be
http://www.facebook.com/pages/Boomtown/182764848436310
www.boomtownfestival.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in