enola zoekt U (ja, u)

We weten het, we zijn soms lichtjes fantastisch, maar het kan toch nog altijd beter. Veel beter. En daar hebben we u voor nodig. Ja, ook u daar. Want we zoeken volk. Veel volk. Om van enola een nog sterker en completer magazine te maken.

We zoeken:

Filmrecensenten – Gebeten door film? Je bent intussen meer vertrouwd met de duisterheid van een cinemazaal dan het flitsende licht van het buitenleven? Als je iets zinnigs weet te vertellen over zowel blockbusters als alternatieve cinema, dan ben je ongetwijfeld een versterking voor ons filmteam.

Nieuwsjunkies en bloggers – Verslind je muzieknieuws, en weet je ’t altijd eerder dan de bronnen die je ’t zouden moeten vertellen? Versterk dan ons nieuws en -blogteam, en help mee om nieuws.enola en blog.enola uit te bouwen tot een sterke nieuwsbron voor elke muziekliefhebber.

Recensenten/Interviewers – Ben je het soort mens dat graag een plaat in straffe volzinnen analyseert of artiesten de pieren uit de neus vraagt, en dat kan omsmeden naar een indringend gesprek? Laat dan van je horen: van mensen als jij hebben we nooit genoeg.

Recensenten podiumkunsten – Hou je van theater? Weet je alles van dans? Neem dan het heft in eigen handen, en help ons om ook onze podiumrubriek tot een sterkhouder te maken.

Popel je? Kandidaat? Laat het ons weten via info@staging.enola.be. Een motivatiebrief hoeft niet, maar stuur ons een tekst van je hand waarvan je denkt dat die op enola zou kunnen.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in