Bilbo Records start onlinewinkel

De Leuvense alternatievemuziekwinkel Bilbo Records heeft zijn eigen webstek. Op zich niet bijster interessant, behalve dan dat sinds kort hun volledige collectie er online te bekijken én bestellen valt.

De winkel, die na een hobbelig parcours tegenwoordig deel uitmaakt van internationale platendistributeur PIAS, gaat prat op zijn uitgebreide collectie en hart voor alternatieve muziek. Beloven ze nog: verzendingen binnen het etmaal, en dat gratis voor bestellingen boven de 20 euro. Oordeel vooral zelf op www.bilborecords.be, en zeg dan nog eens dat legale muziek moeite kost.

http://www.bilborecords.be/
http://www.bilborecords.be/

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in