ENOLA VI.BE: Rosa Parks’ Private Bus Seat

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Rosa Parks’ Private Bus Seat.

Rosa Parks’ Private Bus Seat kent zijn roots op een middelbare school in Peer en staat door de verrassende combinatie van twee frisse youngsters met twee ervaren rotten garant voor een bruisende mix van postrock en shoegaze. Het collectief leverde dit najaar met kleppers als “Kung Fu Love” en “My Worries Carry Your Autograph” een knaller van een titelloze debuut EP af. Denk Foals, denk The National, denk wervelende postpunk, denk heerlijke explosies, maar denk vooral complexloze klasse. Hou eind 2012 alvast de rekken in de gaten voor een LP geproduced door Mario ‘Triggerfinger’ Goossens. En het moet toch even gezegd worden: wij zijn helemaal weg van de bandnaam.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in