ENOLA VI.BE: Owls In Daylight

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Owls In Daylight.

Owls In Daylight is het alias waarmee Gijs Grondelaers samen met Daan (van Kaat) op kousenvoeten zijn intrede maakt in de wereld van de lo-fi indie pop. Het collectief liet zich voor zijn zoete slaapkamerliedjes en breekbare zielenroerselen inspireren door fakkeldragers als Bon Iver, Sean Carey en Fleet Foxes. “Snow” heeft alle ingrediënten om als een rasechte indiefolksong geklasseerd te worden: een rauwe stem vol emoties, een warme tekst en een haast tastbare melancholie. Laat u ons even toe om deze debuutsong als een vrijgeleide te nemen voor de binnenkort te verschijnen debuut EP, die wel eens een redmiddeltje zou kunnen zijn om deze ijzig koude winter door te komen.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in