Waanzinnige cast voor kortfilm over Beastie Boys

Elijah Wood, Danny McBride en Seth Rogen waren de eerste namen die vielen bij de aankondiging van de kortfilm Fight For Your Right Revisited. Het zou gaan om het vervolg op de videoclip van de single “(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)”, die in 1986 de top van de charts haalde.

Veel was tot nu toe nog niet bekend over de kortfilm. “After the boys leave the party…” was de enige informatie die Beastie Boy en regisseur Adam “MCA” Yauch tot zo ver met het publiek deelde. Hij liet ook weten dat in de kortfilm Elijah Wood als Adam “Ad-rock” Horovitz, Seth Rogen als Mike “Mike D” Diamond en Danny McBride als Adam “MCA” Yauch te zien zouden zijn. Maar nu blijkt dat Yauch voor deze zelfverklaarde “lulz-packed sequel” een hoop meer grote comedy-namen aan de haak heeft kunnen slaan. Ook Will Ferrel, John C. Reilly en Jack Black zullen een rol spelen in Fight For Your Right Revisited. Dewelke dat precies zullen zijn is nog niet bekend.

De kortfilm zou gaan over wat er gebeurt nadat de Beastie Boys het befaamde feestje van in de originele videoclip verlaten. Op de vraag of het moeilijk wordt om groter te gaan dan het legendarische taartgevecht in de oorspronkelijke vier minuten is er maar één antwoord: neen. Kijk maar eens naar Pineapple Express, Stepbrothers of School of Rock. En als de comedy-legendes van de nieuwe generatie het niet op hun eentje redden, zullen de drie echte Beastie Boys hen wel bijstaan. Ironisch is dat zij de rollen zullen vertolken van politieagenten die de orde proberen te herstellen. Als ook dat niet volstaat, zitten er hopelijk fans van Susan Sarandon, Orlando Bloom of Kirsten Dunst in de zaal, want ook zij kregen gastrollen toegeschreven.

25 jaar na het bewuste feestje, en meteen ook de eerste hit van de band, wordt de film voorgesteld op het Sundance Film Festival in Park City, Salt Lake City, Ogden en Utah. Wanneer Fight For Your Right Revisited aan het grote publiek wordt voorgesteld is nog niet bekend. Wat wel bekend is is dat de band nog steeds plant om in de lente van 2011 Hot Sauce Committee, Pt. 2, hun eerste album in vier jaar tijd, uit te brengen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum

http://beastieboys.com/
http://www.myspace.com/beastieboys
http://beastieboys.com/

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Beastie Boys :: Check Your Head (1992)

Op Check Your Head vonden de Beastie Boys zichzelf...

BEST OF: Beastie Boys

Geef toe, meestal zijn ze uw geld niet waard;...

Beastie Boys :: Hot Sauce Committee Part Two

Capitol, 2011 "Yes here we go again, give you more...

Beastie Boys :: Hot Sauce Committee Part Two

Daar zijn ze weer! Maar liefst vijfentwintig jaar na...

Uitgestelde Beastie Boysplaat krijgt release in september

In september ligt er een nieuwe plaat van de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in