ENOLA VI.BE: Das Münich

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Das Münich.

Das Münich is het vijfkoppige Zonhovense indiecollectief rond Jeroen Deraeck, oftewel een potpourri van leden van onder meer Yuko, Winterslag en Made In Taiwan, dat opgepikt werd door Debonair en al mocht aantreden in de finale van de afgelopen Limbomania, de preselecties van Humo’s Rock Rally en als support voor The Veils. Das Münich klinkt met zijn mozaïek van geluidjes tegelijk als een frisse bries door uw kruin en een stortbad van droefheid in een verrassend vrolijk jasje, immer puur en schoon, waarvan “Straight” de vier minuten durende samenvatting is: sfeervolle riedels en belletjes, fijne strijkers en een uiterst aangename stem.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in