Concerttips oktober

Elke maand selecteert Goddeau een handvol concerten die u niet mag missen. We schotelen u niet andermaal de geijkte namen voor, maar gaan op zoek naar nieuw talent zodat u binnen een paar jaar kan zeggen: “Ik was er er toen al bij”. Goddeau: uw gids voor al wat nog niet hot, maar wel al serieus aan het opwarmen is.

Tweeklank – 1 & 2 oktober – Campo Santo, Gent

Kraak blijft het label met de vinger aan de pols van alles wat niet zozeer hip als wel oprecht in de marge beweegt. Op het tweedaagse minifestival Tweeklank richt het zijn pijlen op pianocomposities. Met Lubomyr Melnyk, Limpe Fuchs en Gerard Herman, Pyrolator en Phyllis Chen programmeert hij opnieuw enkele namen die onterecht binnen een te kleine scene gekend zijn. De oprechte melomaan weet het eerste weekend van oktober waar te zijn.
href=”http://tweeklank.wordpress.com/”>http://tweeklank.wordpress.com/

Magic Kids – 3 oktober – Botanique, Brussel

Magic Kids debuteerden recent met Memphis, een plaat die druipt van gouden sixtiespop. De herfst wordt dan ook nog even zomers gekleurd in de Witloof Bar met deze aan Belle & Sebastian verwante sfeervolle, melancholieke pop, die zich aandient als het spring-in-het-veld-broertje van labelgenoten Girls.

recent

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in