Soulwaxmas in Hasselt

Het begint stilaan een traditie te worden: wanneer de feestdagen naderen, wordt een indoorfestival ingericht met de verschillende gedaantes van Soulwax als hoofdbrok. Dit jaar strijkt het hele circus in Hasselt neer.

Kerstmis valt vroeg dit jaar: op zaterdag 11 december palmt Soulwax de Ethias Arena in Hasselt in met Soulwaxmas. Het jaarlijks kerstfeest, dat een organisatie is van Pukkelpop en Live Nation, zal -logischerwijze- opgeluisterd worden door zowel Soulwax als 2Manydj’s. De heren Dewaele hebben eveneens beloofd voor de gelegenheid opnieuw een stelletje muzikale vrienden te laten opdraven, al is het nog even wachten wie daar mee bedoeld wordt.

De avond in de Ethias Arena is overigens niet de enige Soulwaxmas. Ook dit jaar wordt het indoorfestival immers opnieuw een reizend festival dat naast Hasselt ook Barcelona (2 december), Madrid (3 december), Brixton (17 december), Londen (18 december) en Parijs (23 december) zal aandoen.

Tickets kunnen vanaf donderdag besteld worden, kosten 30 euro –al is dat bedrag exclusief de schimmige kosten die bij het bestellen van een kaartje komen kijken– en zijn verkrijgbaar via de websites van Pukkelpop en Goformusic.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

2 Many DJ’s

Pukkelpop lost affiche met Slipknot, Arctic Monkeys, Tame Impala en Cypress Hill

Het Pukkelpopfestival, dat plaatsvindt van 18 augustus tot en...

EMS Synthi 100 (With Soulwax) :: DEEWEE Sessions, Vol. 1

Less is more lijkt de laatste jaren het adagium...

De staylist van (pvw)

Corona dag 36. Dit zijn de nummers die me...

enola.stay

U moet dezer dagen veel luisteren. Naar de lelijkdoenerij...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in