ENOLA VI.BE: Entick Shot

ENOLA VI.BE: Entick Shot

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Entick Shot.

Een flinke dosis poprock, mijnheer? Deze maand staat het Limburgse Entick Shot in de aanbieding voor popsongs die even catchy als aanstekelijk zijn, met hier en daar wat jazzy invloeden. Het collectief produceert verdacht veel meezingers van oorwurmen, met die zo kenmerkende melodische riedels en die zuivere stem van zanger Philippe Thijs. Waar “Petrified” en “Around The World” perfect in deze beschrijving passen, is “Guilty” van een heel ander kaliber. Een wraaksong zoals er niet veel meer geschreven worden, met een tekst nog scherper dan een maandagmorgen; wat Entick Shot tot dat ene basisstuk uit uw kleerkast maakt: zonder franjes, oneindig combineerbaar en nooit uit de mode.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in