Trent heeft een nieuwe band

Nine Inch Nails-opperhoofd Trent Reznor zal later dit jaar een ep met zes tracks uitbrengen. Niet met Nine Inch Nails, nee, Trent heeft een nieuwe band. How To Destroy Angels heet die en naast Reznor maakt ook zijn kersverse vrouw Mariqueen Maandig er deel van uit.

Waren wij verkeerd te denken dat Nine Inch Nails officieus dood en begraven was? Blijkbaar wel. Reznor had aangekondigd te willen stoppen met touren, maar dat impliceerde nog niet het einde van NIN. In een mededeling onlangs verklaarde Reznor dit jaar immers met nieuw Nine Inch Nails voor de dag te zullen komen. Maar eerst moet er dus een nieuwe band gepresenteerd: How To Destroy Angels, waarover voorlopig nog zo goed als niets bekend is.

Een MySpacepagina heeft de groep wel al, maar die is nog volledig onbevlekt op de mededeling “Coming soon” en de enthousiaste reacties van wat fans na. Enthousiast zijn die fans over een korte, behoorlijk ambient klinkende, “snippet” die te beluisteren is op de officiële How To Destroy Angels-website. Om zelf een oortje aan dat embryonale stukje muziek te verlenen klikt u hier.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://howtodestroyangels.com/home.html
http://www.myspace.com/howtodestroyangels
http://howtodestroyangels.com/home.html

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Enola Play EK Editie: Dag 1 van de halve finales

Sportieve knakkers als wij zijn op de redactie van...

Nine Inch Nails :: Bad Witch

Is dit nu een volwaardige negende LP of toch...

BEST OF: Nine Inch Nails

Geef toe: meestal zijn ze uw geld niet waard,...

Rock Werchter pakt uit met Nine Inch Nails, David Byrne en meer

De oogst nieuwe bevestigingen voor Rock Werchter is bijzonder...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in