Dour trekt een blik nieuwe namen open

Een kwestie van een oog op twitter te houden lijkt vandaag het motto. Sinds vanmorgen komen er mondjesmaat nieuwe namen uit de Dour hoed, weliswaar via eigen tweets en retweets die de Dour-organisatie op hun officiële @dourfestival account doet.

Tot nu toe zijn vandaag al de namen van Agoria, Anti-Pop Consortium, Noob, DJ Zinc, Rohff, Bilal, Zenzile, Chokebore, Danakill, Mr. Vegas, La Ruda, Lower than Atlantis, Collectif Din Records feat. Medine, Brother Ali, The Middle East, General Elektriks , Eiffel, Dave Clarke, Baddies, Chinese Man, Baroness en Dan Le Sac Vs. Scroobius Pip – die zelf al bevestigd hebben dat ze ook op Pukkelpop staan dit jaar – langsgekomen.

Het festival dat dit jaar van 15 tot 18 juli plaatsvindt en eerder al Faith No More, De La Soul, Buraka Som Sistema en Atari Teenage Riot vrijgaf, begint een aardige line-up te krijgen. We vrezen alleen wel dat als de overige 150 namen ook op deze wijze naar buiten komen we met de slaapzak naast de computer/PDA moeten gaan liggen. Voordeel is wel dat dit in deze web 2.0 tijden gewoon thuis kan …

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://dourfestival.be/nl/lineup/
http://twitter.com/dourfestival
http://dourfestival.be/nl/lineup/

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Dour vervolledigt affiche

Een nieuwe vracht van 58 namen vervolledigt de Douraffiche....

Nieuwe namen Les Ardentes en Dour Festival

Na een ware namenregen valt de Belgische festivalzomer stilaan...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in