Eerste namen Gent Jazz Festival

Van 7 tot 18 juli wordt in het gezellige decor van de Gentse Bijloke de negende editie van het Gent Jazz Festival georganiseerd. Streefdoel is om het succes van de vorige jaren te evenaren. De organisatie geeft alvast het goede voorbeeld met een indrukwekkende reeks nieuwe namen. Die van Norah Jones springt het meest in het oog.

Jazzliefhebbers kunnen reeds beginnen dromen van een mooie zomer. Naast Norah Jones, die het festival op 7 juli mag openen, wisten ze in Gent nog enkele andere klinkende namen te strikken. Onder andere jazzpianist Chick Corea zal, samen met zijn Freedom Band, van de partij zijn. Verder kunnen we deze zomer ook Joe Bonamassa, Vijay Iyer Trio en De Beren Gieren (winnaar van de wedstrijd Jong Jazztalent Gent) in de Arteveldestad gaan bewonderen. Met Daniel Lanois Black Dub feat. Trixie Whitley en Brian Blad op zondag 18 juli wordt er dit jaar afgesloten met een Belgische toets. Vroege vogels kunnen nu reeds hun tickets bestellen op www.gentjazz.com

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.gentjazz.com
http://www.gentjazz.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Gent Jazz 2019

3 juli 2019 Je moet het maar durven: het kruim...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in